úterý 11. října 2016

Kniha vydaných faktur

Kniha vydaných faktur pro daňovou evidenci (jednoduché účetnictví) i podvojné účetnictví tiskopis je dle nové legislativy přizpůsoben pro 3. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Hospodářský tiskopis - účetní do.


Blok se listy ve formátu Analežato a ve fialovo-modré obálce.

Faktury a dokladové knihy vyrábí firma Optys. Druhou účetní knihou účetní jednotky je kniha pohledávek a závazků. Vaše cena ( bez DPH) : 3Kč. A- listů Bílý ofsetový papír Černý oboustranný tisk.


Modul WTHS slouží ke zpracování faktur přijatých, interních a vydaných ,. Kromě běžných sestav – jako jsou účetní kniha , hlavní kniha , obratová. Tuto knihu nebo spíše knihy vytváříme většinou pomocí faktur , a proto se jim říká Kniha faktur vydaných a přijatých. Kniha faktur vydaných a přijatých Základem evidence pohledávek a závazků u všech podnikatelů bude kniha přijatých a vydaných faktur , ve které bude soustředěna evidence pohledávek a závazků z běžných dodavatelsko-odběratelských vztahů mezi podnikateli.

Tento web používa k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookie. Prehliadaním tohoto webu týmto udeľujete súhlas s ich používaním. Fakturu do knihy zaúčtujete tlačítkem Uložit (F5) hlavního formuláře, nebo po jejím vytištění po dotazu zda se má faktura uložit. Kniha pohledávek ( dále jen kniha ) uchovává všechna data uložených faktur.


Faktura uložená v knize má zcela samostatnou existenci a změny v hlavním pracovním formuláři faktury nemají. Knihy faktur interní dodavat. Vieš, kto pozná odpoveď?


Zdieľaj, možno sa nájde odborník Pozvi odborníka, firmu, inštitúciu atď. Kniha odoslaných faktúr ( Kniha pohľadávok) pre evidenciu finančných pohľadávok spoločnosti v účtovnom období. Poznámka: zálohy,dobropisy směnky apo Kč, č. Evidence vydaných faktur. Vystavování faktur , kniha vydaných faktur , tisk sestav.


Nepropisovací tiskopis pro jednoduché účetnictví. Zálohové faktury, penalizační faktury. VS :- vieš robiť základné veci s windowsom?


Ak použijete účtovné obdobie Rok, máte možnosť pracovať s celým súborom faktúr vydaných v tomto roku.

Ak použijete voľbu Všetky údaje, máte stále k dispozícii všetky faktúry, ktoré boli vydané od spustenia programu do prevádzky. Počet záznamov je počtom všetkých vydaných faktúr. Aktualizace pro software HELIOS Fenix ekonomické a územní agendy 13. Stvrzenková kniha samopropisovací.


Tiskopis je nepropisovací. Ve formátu Ana šířku. Fakturační program Fakturka - program na vystavování faktur. K Fakturce lze dokoupit modul Elektronická evidence tržeb EET.


Agendy fakturačního programu Fakturka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky