úterý 18. října 2016

Koupit firmu

Proč si koupit ready-made s. Provize až po prodeji. Pokud se prodej neuskuteční,. Kupte s námi zavedenou firmu ! Jednou z možností, jak získat nové zákazníky, případně nová teritoria pro odbyt Vašich výrobků je koupě zavedené firmy, která splňuje Vaše požadavky a umožní Vám bez nutnosti zdlouhavého budování zlepšit Vaši pozici na trhu.


Zaplatíte jen kupní cenu podniku.

Pracujeme na bázi success fee od prodávajícího takže podnik vás bude stát přesně tolik, jako kdybyste ho nalezli sami. Příležitost pro samostatné podnikatele i pro firmy zvažující své rozšíření: zavedený systém podnikání, perspektiva růstu tržeb, vynikající recenze od zákazníků, možnosti rozšíření, bez konkurence v širokém okolí, skvěle fungující prodejní web. Koupit předzaloženou firmu s sebou nese méně rizik, než koupě společnosti s historií, avšak stále tu nějaká jsou. V tomto případě stačí požádat právníka o sepsání smlouvy, a nemusí být nutné poprosit o asistenci specializovanou firmu. Jak rezervovat a koupit firmu na prodej?


Z našeho seznamu volných firem si vyberte s. Po obdržení rezervace Vás budeme kontaktovat a domluvíme schůzku. Po krátké schůzce můžete již za firmu jednat. Jak rychle lze realizovat prodej s.

Firmy na prodej lze převést na nového vlastníka okamžitě. Věříme totiž, že nákup a prodej firmy může být pro kupující či prodávající zajímavý právě tehdy, najde-li „správného partnera“, kterým je akviziční cíl, nebo strategický investor. Některé přímo nabízíme, o dalších víme, že jsou na prodej a můžeme s nimi snadno vstoupit v jednání.


Vyhledejte konzultanty, firemní ceny a další. I z daňového hlediska může být výhodnější koupit vůz na splátky nebo formou leasingu. Při rozhodování si podnikatelé kladou otázky, jestli se jim nákup auta na firmu vyplatí. Auto do podnikání se vyplatí dát podnikateli, který je plátcem i neplátcem DPH. Můžete se nás obrátit, když chcete koupit firmu v určitém regionu, v určitém odvětví nebo s určitými parametry.


Nejde Vám o konkrétní firmu , jde o splnění nadefinovaných parametrů. My vyhledáme vhodné nákupní příležitosti, provedeme analýzu a užší výběr firem. Nákup automobilu do obchodního majetku společnosti má především daňové výhody, přináší ale i určité nevýhody. Proto může být v některých případech pro podnikatele výhodnější koupit vůz jako soukromá osoba a následně jej k podnikání využívat.


Důležitým krokem při nákupu auta je i volba vhodného způsobu financování. Potřebujete firmu , která již je plátce DPH? Máme i akciové společnosti. Poslední díl seriálu „Daně v nemovitostech a jak na ně“ porovnává daňové výhody a nevýhody pořízení investiční nemovitosti do firmy a do osobního majetku investora.


Z porovnání vyplývá, že pořizovat nemovitost do majetku firmy se vyplatí jen v omezeném počtu případů, většinou je lepší koupě přímo do osobního majetku. Působíme na finančním trhu již let.

Naše společnost se specializuje na odkup a prodej společností, finanční servis a kapitálové operace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky