čtvrtek 29. ledna 2015

Ready made brno

Za let co Office Park Brno působí na trhu máme za sebou prodej několika stovek ready made společností a obdobný počet poskytnutých sídel společností. Vyzkoušejte si podnikání s dokonalým servisem. SimpyOffice se specializuje na založení ready made společnosti a založení společnosti na klíč. Založení společnosti snadno a rychle!


Poskytujeme sídlo na prestižní adrese v Praze. Vše pro Vaše podnikání.

To vše za nejnižší ceny na trhu. Při zakoupení naší ready made společnosti Brno získáte možnost zřídit sídlo v našich obchodních prostorách za zvýhodněných podmínek. Taková je cena za úspěch, který je pro vás na dosah ruky. Každému našemu klientovi zaručujeme seriózní přístup a profesionální jednání.


Ušetřete si dlouhý proces založení firmy a kupte si hotovou ready made společnost. New company formation services, ready - made company with VAT number sale. Virtual office services with mail forwarding. Advisory services all over the world.


Všechny společnosti, které nabízíme k prodeji jsou zapsány v Obchodním rejstříku, mají své IČO a nulovou ekonomickou a účetní historii.

Prodej ready made společností Brno Virtuální kancelář Spectrum Brno disponuje mimo výše uvedených služeb také ready made společnostmi , které jsou určeny výhradně pro okamžitý prodej zákazníkovi, tyto společnosti jsou bez obchodní historie, bez závazků a pohledávek. Naše ready made společnosti nejsou a nebyly používány k ničemu jinému než k následnému převedení na vás, podnikatele. To je jejich jediný účel, sloužit k vašemu podnikání. Je pouze zapsaná v rejstříku, má své identifikační číslo. Prodáváme především ready - made společnosti s ručením omezeným, ready - made akciové společnosti, ready - made evropské společnosti ( SE ). Kupte si ready - made společnost a začněte podnikat ještě dnes.


Naše dokumenty podrobujeme pravidelné účetní a právní revizi. Máte tak jistotu, že vše odpovídá aktuální právní legislativě. Vyberte si ready made společnost z naší nabídky a proveďte online rezervaci.


Budeme Vás kontaktovat, domluvíme s Vámi podrobnosti a termín podpisu smlouvy. Po zhruba 30-minutové schůzce můžete již jednat za Vaši novou společnost, jak snadné. Co vám nabídne ready made společnost? Ready - made společnosti Brno. Půjde o kompletně založenou firmu, kde nechybí všechny vyřízené formality, administrativa a zaplacené poplatky.


Nikdy nepodnikala a její historie je naprosto čistá. Takovou společnost můžete bez obav zakoupit a začít prakticky ihned podnikat. Výběr z desítek ready made s. Společnost COMPANY HOME poskytuje komplexní služby v oblasti ready made společností, založení s. Nabízíme nové založené ready made společnosti s plně splaceným základním kapitálem, které nikdy nevykonávaly žádnou činnost, nemají žádné závazky z obchodních vztahů, jsou zapsané do obchodního rejstříku a jsou připraveny k okamžitému fungování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky