pondělí 26. ledna 2015

Podnikatelský plán koráb

Publikace najde široké uplatnění u lidí zabývajících se podnikáním, kteří potřebují připravit podnikatelský plán. Autoři poskytují jasný a systematický výkla který zájemce tímto tématem provede. Kniha si klade za cíl pomoci vám při zpracování plánů pro různé oblasti použití:pro externí použití. Plánování obecně, Podnikatelské plány, strategie. Podnikatelský plán je celofiremní dokument, sloužící majiteli podniku ale i externím investorm.


Podnikatelský plán koráb

Někdy též podnikatelský záměr, þi podnikatelský projekt. Fotra je podnikatelský plán definován takto: „Je to dokument, který slouží jako základ vlastního řízení firmy. Je schopen ho p řipravit každý, kdo ovládá základní komunika ční a numerické dovednosti.


Termín podnikatelský záměr vychází z anglického názvu „business plan“, taktéž překládaný jako podnikatelský plán či podnikatelský projekt. Note: Citations are based on reference standards. However, formatting rules can vary widely between applications and fields of interest or study. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied.


Titul vás zasvětí do tvorby podnikatelského plánu – dozvíte se kdy je nejvhodnější doba pro přípravu plánu, jak se liší plány v případě, že je připravujete pro zahájení podnikání, pro růst podniku, pro stanovení strategie podniku anebo jako podklad např. Vytvoření kvalitního podnikatelského plánu proto může podpořit zdárný průběh podnikání. Jsme veřejná univerzální knihovna, kterou může využívat úplně každý.


Naším posláním je získávat, zpracovávat, uchovávat a poskytovat informace, literaturu a další kulturní hodnoty. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! S naší knihou bude plánování zábavou. Ide prakticky o interný plánovací. Podnikateľský plán zobrazuje celkové podnikateľské aktivity za časové obdobie, na ktoré sa podnikateľský plán vypracováva.


What people are saying - Write a review. Bibliographic informa. KORÁB , Vojtěch, Mária REŽŇÁKOVÁ a Jiří PETERKA. Další formáty: BibTeX. We use cookies to offer you a better experience, personalize content, tailor advertising, provide social media features, and better understand the use of our services.


Dotisk prvního vydání. Brno: Computer Press, a. Výběrově dokupujeme odbornou literaturu. Učebnice jen ojediněle (chybějící tituly), ostatními druhy literatury jsme silně překoupeni. Objevte i další knihy nejlevnější na internetu. Omlouváme se, ale u této učebnice v tuto chvíli nemáme žádné veřejné nabídky.


Pokud se na Burze učebnic zaregistruješ, můžeš si tuto učebnici přidat do sledování. Medzi najvýznamnejšie odvetvové riziká patrí konkurencia, sezónnosť, prípadne iné podľa odvetvia. Peterka Jiří, Režňáková Mária, Koráb Vojtěch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky