čtvrtek 9. ledna 2020

Stanovy altan

Stanovy altan

Jedna minuta a už stojí rybářský bivak. Chystáte se kempovat nebo strávit den na pláži? Stanovy altan Děkujeme tímto všem našim dodavatelům a spolupracovníkům za. Výročí let od založení firmy.


Za těchto let se firma stala silným hráčem. K oblíbeným produktům firmy Mikel s. Realizace turistického sezení pro naučnou stezku s prodlouženou pultovou střechou a překládaným smrkovým záklopem. Stan je vyroben kombinací kvalitních materiálů se zvýšenou odolností proti protržení a působení UV záření a vlhkosti. Přístřešek je ideální do kempu, na pláž, pro párty i pikniky. Stan vhodný pro párty, pikniky, do kempu či na pláž, který postavíte do minuty.


Spoločnosť DOORSTONE sa zaoberá výrobou a dodávaním záhradných altánov, záhradného nábytku, gabiónových plotov, vchodových dverí a tatranského profilu. Popis: Zahradní altán stanový (pergola) rozměry 5m x 5m. Nábízím dřevěnou konstrukci.


Je vyrobena ze smrkových hranolů, čepována a spojena různými spoji. Půdorys lze upravit podle vašich představ. Záhradné altánky sú snom každého majiteľa záhrady a rodinného domu.


Altánok slúži predovšetkým na relax a posedenie s priateľmi. Tento produkt už nie je k dispozícii. ClapTop Rychloskládací stanový altánok Clap Top 500. Vyberte si z našej ponuky. Stanový prístrešok ClapTop oceníte pri mnohých outdoorových aktivitách.


Organizujete na záhrade párty? Stačí sekúnd a máte perfektný párty stan. Opäť stačí ibaminúta a. HUB mechanizmus zaručuje naozaj expresné postavenie stanu. Bočná stena ku kempingovému prístrešku ClapTop 4vás ochráni pred vetrom, dažďom alebo nechcenými pohľadmi okoloidúcich. Plná stanová zástena vám nielen dodá pocit súkromia, ale hlavne vás ochráni pred vetrom a dažďom.


V horných rohoch plachty sú umiestnené háčiky, po celom obvode potom suché zipsy. Vďaka nim je prichytenie bočníc k sieťovaným stenám altánku. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Do stanu ClapTop 40 ktorý postavíte naozaj behom jednej minúty, sa pohodlne zmestia osoby. Bočnice pro rychloskládací stanový altán ClapTop 6Zástěna vhodná pro přístřešek.


Prístrešok je ideálny do kempu, na pláž, pre párty i pikniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky