úterý 3. října 2017

Podací lístok

Najednou můžete vyplnit a vytisknout až podací lístky. Všechny údaje jsou automaticky vloženy do jednoho PDF s podacím lístkem, které stačí oboustranně vytisknout, nastříhat a podat na poště. Vytvorte a odošlite elektronický podací hárok. Po registrácii a prihlásení jednoducho vytvoríte a odošlete elektronickú verziu papierového podacieho hárku (lístku), ktorú môžete využívať pri podaji doporučených listov, poistených listov, úradných zásielok, balíkov, zmluvných balíkov a expresných zásielok.


Pre používanie aplikácie je potrebné mať vo vašom prehliadači povolený JavaScript.

Odoslaním vyplneného formulára udeľujem v súlade so zákonom č. Elektronický podací arch pro mezinárodní zásilky s celním prohlášením. Umožňuje súčasne elektronické podanie zásielky prostredníctvom EPH API rozhrania. Keď chceme poslať balík musíme vyplniť podací lístok , čo znamená, že balík posielame doporučene. Je to klasický postup. Inštrukcie nájdete tu.


Potrebujete sa zaregistrovať a prihlásiť, potom sa držte tohto postupu: Najprv vytvorte a odošlite elektronický podací hárok. Tlačivo podacie lístky 4ks vo formáte A Prázdne tlačivá vo Faktúrach online vhodné na tlač.

Odpredaj neprevzatých nálezov. Ak sa do určitého času majiteľ neprihlási, sú nájdené či stratené veci predmetom verejnej dražby. Zistite kedy a kde sa koná najbližší odpredaj nevyzdvihnutých nálezov. Podací lístok pre odoslanie poštovej zásielky na Slovenskej pošte.


Contextual translation of podací lístek into English. K tomu treba vyplniť podací lístok , teda tlačivo, ktoré sa dá použiť na podanie jednej zásielky. Je možné sa v ňom aj „poistiť“ pre prípa ak by. Môžete ho pohodlne vyplniť na počítači, uložiť v PDF, elektronicky podať lebo vytlačiť.


Preložiť slovo „ podací lístok “ zo slovenčiny do angličtiny. Tento web používa k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookie. Prehliadaním tohoto webu týmto udeľujete súhlas s ich používaním.


Vaše rady, tipy a vedomosti! Tip môžete napísať stručne ale môže ísť aj o dlhší článok. Oboje dvoje jsou platné a je jen na Vás, který si vyberete. Ak chcete zdieľať cudzí článok, zdieľajte link.


Moja pohľadnica je elektronická služba, ktorá umožňuje zákazníkovi vytvorenie vlastnej pohľadnice prostredníctvom webovej aplikácie. V prípade hromadných podávateľov (polepovačov) Vám informácie o spôsobe vypĺňania údajov, lepení sprievodiek na balík ako aj ďalšie informácie poskytne každá pošta.

Stiahnite si formulár Poštový podací hárok. Možete ho pohodlne vyplniť na počítači, uložiť v PDF, elektronicky podať lebo vytlačiť. Fyzický balík musí na svojom obale obsahovať etiketu alebo adresný štítok s adresou, menom a kontaktnými údajmi odosielateľa a príjemcu. FedEx, DHL a tiež UPS majú svoje vlastné adresné etikety, ktoré je potrebné umiestniť na obal zásielky. Už dávno nie sú platné tie, ktoré sú v tabuľke:).


Hej, máš pravdu, sú iné tlačivá. V prípade, že Vás pošle všeobecný lekár na vyšetrenie k lekárovi špecialistovi, požaduje sa výmenný lístok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky