čtvrtek 19. října 2017

Dotazník k žádosti o udělení státního občanství české republiky

Dotazník k žádosti o udělení státního občanství české republiky

Samotné podání žádosti o udělení státního občanství České republiky není zpoplatněno. Ministerstvu vnitra, které o ní následně rozhodne ve lhůtě 1dnů ode dne, kdy je mu žádost doručena. Podání žádosti o udělení státního občanství České republiky. Státní občanství ČR mohou získat občané cizích států trvale žijící na území České republiky nebo osoby bez státního občanství trvale žijící v ČR. Jak získat české občanství pro cizince?


Odvolací orgán: Rozklad k Ministru vnitra ČR. Proti rozhodnutí o nevyhovění žádosti o udělení občanství České republiky lze podat do dnů od jeho doručení rozklad (odvolání) ministrovi vnitra prostřednictvím oddělení státního občanství a matrik Ministerstva vnitra. Ministr vnitra rozhodne o takto podaném rozkladu ve lhůtě 1dnů ode dne podání rozkladu. Udělení státního občanství České republiky O udělení státního občanství České republiky rozhoduje ministerstvo vnitra. Praze u úřadu městské části příslušném podle místa trvalého pobytu žadatele.


Jak postupovat, pokud chce cizí státní občan požádat o udělení státního občanství České republiky Legislativa: Zákon č. Informace k žádosti o udělení státního občanství České republiky. Obecné informace: Řízení o udělení státního občanství ČR je upraveno v zákoně č. Pro přípa že potřebujete prokázat státní občanství České republiky a nemáte ani platný český pas ani platný občanský průkaz, existuje žádost o zjištění státního občanství České republiky. K žádosti o udělení státního občanství České republiky dítěti staršímu let je třeba jeho souhlas s úředně ověřeným podpisem.


Dotazník k žádosti o udělení státního občanství české republiky

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky stanoví obecně závazným právním předpisem kriteria pro prokazování znalostí českého jazyka podle odstavce písm. Místo podání žádosti : Žádost o udělení státního občanství se podává u krajského úřadu příslušného podle místa trvalého pobytu žadatele, nebo dítěte. Při podání žádosti o udělení státního občanství České republiky je třeba doložit následující: Vyplněný dotazník žadatele o udělení státního občanství České republiky (žadatel obdrží a vyplní na úřadě příslušném k přijetí žádosti ). Dotazník je rovněž uveden v příloze č. Oddací list nebo doklad o registrovaném partnerství. Oficiální stránky Města Manětín.


Krajským úřadem Karlovarského kraje, kde žádost o udělení státního občanství České republiky podává. Základní informace k životní situaci. Státní občané cizího státu trvale žijící na území České republiky mohou nabýt státní občanství České republiky udělením. Státní občanství České republiky lze udělit, pokud je žadatel integrován do společnosti v České republice a splňuje ostatní podmínky stanovené v § zák. Jediným zákonným způsobem pozbytí českého státního občanství je jeho pozbytí na základě prohlášení o vzdání se státního občanství České republiky.


Dotazník k žádosti o udělení státního občanství české republiky

Jméno a příjmení, popřípadě rodné příjmení. Datum a místo narození. Rodné číslo, bylo-li přiděleno. Jste zde Často kladené otázky Často kladené otázky - odbor matrik a státního občanství Na úseku agendy státního občanství a změny jmen a příjmen í. Za udělení státního občanství České republiky , resp. Správní poplatek se hradí pouze v případě kladného vyřízení žádosti , tj.


V případě, že některá z. Listiny o udělení státního občanství České republiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky