pondělí 16. listopadu 2020

Změna sídla firmy

Změna sídla společnosti – krok po kroku PODROBNÝ NÁVOD NA ZMĚNU SÍDLA FIRMY. Právnická osoba nemůže existovat bez sídla – tato povinnost je stanovena v živnostenském zákonu. Pokud právnická osoba nevlastní nemovitost, může využít profesionálního pronájmu sídla firmy. Naše společnost se zabývá poskytováním sídel.


Přesto doporučujeme do dnů od změny sídla firmy zajít na libovolný živnostenský úřad s výpisem z obchodního rejstříku a informace doplnit. SÍDLO OSVČ bez limitu - cena je jednorázová a zahrnuje označení Vašeho NOVÉHO sídla.

Zmena sídla firmy nastáva najčastejšie, keď sa firme darí - rastie a pôvodné či už prenajaté alebo vlastné priestory spoločnosti nevyhovujú a musí sa sťahovať. V prípade, ak ste mali uvedené ako sídlo firmy Vašu pôvodnú kanceláriu - je potrebné rozhodnúť o zmene sídla a zapísať túto zmenu do obchodného registra. Tento proces může a nemusí být spojen s fyzickým stěhováním provozoven nebo kanceláří firmy. Jak změnit sídlo firmy.


Jsou dvě možnosti, které mohou u změny sídla Vaší firmy nastat: LEVNĚJŠÍ – pokud již Vaše firma sídlí v určitém městě, v rámci kterého ji stěhujete, např. Změnu můžete doložit usnesením z obchodního rejstříku s údajem o nabytí právní moci, nebo novým živnostenským oprávněním. Zápis do rejstříku pak tuto skutečnost pouze potvrdí.


Sídlo Firmy Praha: Adresa Sídlo pro. Samotný postup pak závisí na tom, zda se sídlo firmy přesouvá do jiného města nebo pouze na jinou adresu v rámci stejného města.

Pokud jde o první přípa je potřeba změnit současně i zakladatelskou listinu, k. Jestliže jsou pro vás výše zmíněné postupy odstrašující, nezoufejte. Změnu sídla za vás mohou provést zkušení odborníci. Ti za mírný poplatek vyřídí všechny administrativní záležitosti a sdělí vám, jaké dokumenty od vás potřebují.


Pokud již využíváte naši virtuální kancelář, kdekoliv v Praze a rozhodnete se pro přestěhování do jiné naší virtuální kanceláře v jiné části Prahy zaplatíte u nás pouze manipulační poplatek (cca 240Kč s dph) za vydání nového souhlasu s umístěním sídla firmy a ověřeného výpisu z katastru nemovitostí. Toto oznámení se provádí dvěma způsoby – změnu doložit výpisem z obchodního rejstříku s údajem o nabytí právní moci nebo změnu doložit novým živnostenským oprávněním. Zmena sídla obchodnej spoločnosti (či už akciovej spoločnosti alebo inej firmy ) musí byť ohlásená na všetkých inštitúciach. Rada od nás: Osvedčenie pravosti podpisov na vyhotovených listinách je postačujúce overiť na mestskom resp. Pokud se rozhodnete pro změnu sídla firmy do jiného města, je potřeba měnit současně i zakladatelskou listinu.


Vykonaním zmeny sídla firmy môže nastať zmena miestnej príslušnosti správcu dane. Poskytnutí sídla pro firmy a společnosti od 33- Kč měsíčně. Pokud umístíte své sídlo pro firmu do Prahy, získáte spoustu výhod.


Budete jej muset uvést prakticky do všech smluv, dokumentů, nebo třeba i do obchodního rejstříku. Potřebují pouze změnu sídla firmy ze stávající adresy na jinou. Nově zakládaná společnost musí doložit právní důvod k užívání sídla. Co se ovšem stane, když chcete sídlo firmy změnit? Co když se chcete odstěhovat do jiného města?


Pak to opět budete muset nahlásit všem úřadům i obchodnímu rejstříku.

Ovšem to vše stále není všechno. Tentokrát do osmi (ne patnácti) dnů je nutné nahlásit vaši novou adresu na příslušném úřadě sociální pojišťovny ale také i na jednotlivých zdravotních pojišťovnách. Pokud má vaše firma zaměstnance, musíte pomatovat i na ně.


Osobní linka s asistentkou pro příjem vzkazů s uvítáním jménem vaší firmy , poskytnutí sídla firmy (sídlo společnosti), služby recepce, virtuální kancelář, příjem pošty a kurýrních zásilek a možnost pronájmu za účelem jednání s orgány státní správy, přijímání zásadních rozhodnutí týkajících se společnosti či obchodních jednání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky